Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).

Červen 2021

Zahájení 139. sezony přede dveřmi

Novou sezonu 2021/2022 začneme tradičně velkou oslavou divadla.

Stejně jako vloni se na první školní den setkáme na pražském Střeleckém ostrově, kde bude připraven bohatý program, který pro vás právě teď finalizujeme a na kterém se podílejí všechny soubory Národního divadla.

Prozatím vám prozradíme, že se můžete těšit na tvůrčí dílny pro děti i dospělé, na besedy ND Talks s předními herci, zpěváky a tanečníky z Baletu, Činohry, Opery i Laterny magiky. Také proběhne bazar oblečení umělců, k dispozici bude stánek s nabídkou knih, plakátů, batohů a další propagační produkce ND, kolo štěstí a fotosoutěž.

Na závěr zahraje kapela Základní kameny úrazu, jež je složena z ansámblu Činohry. To ale zdaleka není všechno, další vám prozradíme v příštím čísle a průběžně na sociálních sítích souborů ND.

Tak si první zářijový den udělujete čas, přijďte za námi na Střelák a potkejte se s těmi, které máte tak rádi! Připomeňme si všichni společně, proč milujeme divadlo a proč věříme v sezonu bez omezení!

 Těšíme se s vámi na viděnou ve středu 1. září 2021 mezi 14.00 a 22.00 na Střeleckém ostrově.

Zahájení sezóny 20/21, foto J. Hromádko

redakce

Sdílet na sociálních sítích