Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).

Foyer, Opera

Srpen 2021

Opera News (září 2021)

Klub přátel Opery

Obnovujeme činnost Klubu přátel Opery 


Klub je určen pro všechny operní nadšence, kteří se o souboru Opery ND a SO touží dozvědět více. Jako člen klubu máte možnost zúčastnit se mimořádných aktivit operního souboru. Budete také pravidelně dostávat newsletter s informacemi o chystaných premiérách, mimořádných nabídkách a slevách na vstupenkách. Členství v klubu je bezplatné. Přihlášku vyplňte prosím na webu divadla. 
Klub spravuje PR Opery, Denisa Rausch. 

 

Operní seminář

Otevíráme Operní seminář! 

Jde o půlroční seminář pro studenty středních škol se zájmem o operu a divadlo. Po úvodní lekci, která bude zaměřena na seznámení s operou jako hudebně-dramatickým žánrem a jeho vývojem, účastníci navštíví tři operní představení v budovách Národního divadla. Poté zformulují reflexi, o níž se podělí s ostatními. Součástí semináře bude také exkurze do zákulisí jednoho z našich divadel. Vstupenky jsou v rámci kurzu zdarma. 
Zájemci se mohou přihlásit na emailové adrese: d.rausch@narodni-divadlo.cz 

 

 

Ursula von der Leyenová ve Státní opeře

Ursula von der Leyenová

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová
navštívila 19. července v doprovodu premiéra Andreje Babiše Státní operu.

Sdílet na sociálních sítích