Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).
pohled na staveniště nových budov  Národního divadla v 70. letech 20. stoletípohled na staveniště nových budov  Národního divadla v 70. letech 20. století
ND+

Sanace parkingu Národního divadla

výstavní panely k historii stavby, důvodům a průběhu sanace a fotogalerie

Národní jinak
ND+

Základní informace

zajímavosti a informace o průběhu sanace parkingu Národního divadla

V dubnu 2020 byla zahájena sanace parkingu Národního divadla. V průběhu stavby dojde k vybourání stropních konstrukcí v šesti suterénních podlažích a následně k realizaci nových vodorovných konstrukcí včetně rozvodů TZB. Nově bude realizován i informační parkovací systém a výjezd z podzemního parkingu bude rozšířen. Rekonstrukcí projde i piazzetta Národního divadla (náměstí Václava Havla), která tvoří střechu podzemního parkoviště.

Zde je možné přečíst si tiskovou zprávu.

V rámci doprovodných programů ND+ jsme připravili výstavní banery, které jsou umístěné přímo na oplocení stavby kolem Náměstí Václava Havla. Chtěli jsme veřejnosti přiblížit nejen historii místa, ale také důvody a průběh celé sanace, která je mimořádně zajímavá. Pro mimopražskou veřejnost jsme přenesli tyto informace také na webové stránky Národního divadla a na facebookovém profilu ND+ přinášíme aktuální podoby stavby v rubrice Pohledy zpoza plotu.

Fotografie výstavních panelů ve velkém rozlišení naleznete ve spodní části této stránky v galerii. 

Buďme společně divadlu blíž!

Foto a video galerie

Sdílet na sociálních sítích