Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).
Plameny Plameny
Opera

Opera Plameny – beseda s umělci

Beseda s umělci k blížící se premiéře opery Plameny Erwina Schulhoffa

Nová scéna - Café Nona
Setkání s tvůrci
ND+

Základní informace

Kde hrajeme

Nová scéna - Café Nona

Beseda s umělci k blížící se premiéře opery Plameny Erwina Schulhoffa

O inscenaci

Všechny držitele vstupenky na operu Plameny Erwina Schulhoffa, která bude mít svou premiéru 12. června ve Státní opeře v rámci cyklu Musica non grata, srdečně zveme na besedu s jejími hlavními protagonisty: dirigentem Jiřím Rožněm, ukrajinským tenoristou Denysem Pivnickým (hlavní role Dona Juana) a ukrajinskou sopranistkou, držitelkou Ceny Marie Callasové, Victorií Korosunovou (trojrole Donny Anny, Ženy a Řeholnice). Setkání se uskuteční v neděli 5. června od 16 hodin v Café NONA na Nové scéně Národního divadla. 

Jak se pracuje se světoznámým režisérem Calixtem Bieitem? Jak Erwin Schulhoff svou jedinou operu vlastně napsal? Jak se hlavní protagonisté sžívají s její živelnou erotičností a náročností českého textu? A kam nás Calixto Bieito ve svých surrealistických představách vlastně zavede? Přijďte si s námi 5. června užít příjemné odpoledne se sympatickými mladými umělci a zeptat se na cokoliv, co vás k opeře Plameny zajímá. Vstup je volný! V češtině s anglickým překladem. Možnost zakoupení občerstvení.

Prosíme rezervujte si vaše místa do 4. června na e-mail i.nevoralova@narodni-divadlo.cz (jméno a počet míst). Děkujeme

Více o opeře Plameny na webu musicanongrata.

Sdílet na sociálních sítích