Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).
Kristian Mejstřík

Kristian Mejstřík

Biografie

Herec, zpěvák, kouč osobního rozvoje i průvodce Prahou, s Laternou magikou spolupracuje jako asistent režie. Studoval na Vyšší odborné škole herecké v Praze. V době studií účinkoval ve vedlejších a epizodních rolích v českých seriálech a zahraničních filmech (například Dobrá čtvrť, Restaurace u Prince, Vyprávěj aj.). Po absolutoriu (Bruce v Nevyléčitelných a Tuzenbach ve Třech sestrách) nastoupil na dvě sezóny do divadla Aha!.
Od studií na nymburském gymnáziu se věnuje interpretaci šansonů a židovských písní (v roce 2009 vydal CD City). Sólově zpíval například pravidelně v A Studiu Rubín, na Prague Fringe Festival, v Balbínově poetické hospůdce, Švandově divadle aj.
Profesní zlom přišel v roce 2008, kdy strávil delší dobu v Londýně. Má řadu zkušeností jako moderátor, produkční a koordinátor eventů. V současné době se intenzivně věnuje cestovnímu ruchu a osobnostnímu rozvoji a občasně produkci a koordinaci festivalů a kulturních projektů. Práci u divadla a filmech si užívá jako koníčka a zábavu (seriál Cesty domů aj.). V Národním divadle se podílel jako asistent režie na posledních dvou inscenacích Laterny magiky Podivuhodné cesty Julese Verna a Malý princ.
Webové stránky: Prague with Kristian