Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).
Dalibor Lekeš

Dalibor Lekeš

Biografie

Je talentovaný tanečník, který absolvoval Taneční Centrum Praha. Má bohaté zkušenosti, které zahrnují působení v několika tanečních souborech.

V období od roku 2014–2018 byl součástí Baby Balet Praha, kde si vytvořil pevné základy a získal první profesionální zkušenosti.

Od roku 2018 do roku 2020 působil v Balet Praha Junior, kde rozvíjel a zdokonaloval svou taneční techniku.

V roce 2019 absolvoval stáž v Pražském Komorním Baletu, což mu umožnilo získat cenné poznatky a zkušenosti, díky kterým zde od roku 2020 do roku 2022 zastával pozici sólisty.

Po sezóně 2022 se Dalibor rozhodl pro volné povolání, čímž si dal prostor pro další osobní a profesní růst. Jeho taneční repertoár zahrnuje širokou škálu představení a choreografií od různých umělců, což mu poskytlo bohaté a rozmanité taneční zkušenosti. Mimo tancování se Dalibor také aktivně věnuje herectví a vyučování tance. Jeho vášeň pro umění a tělesný pohyb se neustále prohlubuje. V posledních čtyřech letech se aktivně věnuje osobnímu rozvoji, konkrétně strategickému intervenčnímu koučování. Společně s kolegy pořádá různé workshopy a sezení, kde sdílí své znalosti a pomáhá druhým dosáhnout jejich potenciálu.


Aktualizace: říjen 2023