Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).
Ostatní

Slavnostní ocenění #laskavec

Karel Kovy Kovář a Tereza Salte
Otec Šebestián
Karel Zima a Karel Vaněk
MUDr. Jan Vojáček
Daniela Drtinová & 24 laskavců

Stavovské divadlo

Základní informace

Kde hrajeme

Stavovské divadlo

Přibližná délka představení

2 hodiny, 1 přestávka (20 minut)

Již potřetí ocení Nadace Karla Janečka dobrosrdečné lidí, kteří dělají dobré skutky ve svém okolí. Protože loni se slavnostní večer uskutečnit nemohl, na jevišti se tentokrát sejde 24 laskavců - lidí, kteří se snaží měnit svět k lepšímu a pocit naplnění jim přináší pomáhání. Nechte se inspirovat jejich příběhy nebo přednáškami řečníků, kteří se dotknou laskavosti a témat, jenž aktuálně hýbou světem. O propojení laskavosti a radosti bude hovořit františkánský kněz Šebestián, tématu laskavosti a zdraví se bude věnovat lékař funkční medicíny Jan Vojáček, o laskavosti a vztazích bude přednášet youtuber Karel KOVY Kovář s blogerkou Terezou Salte a o tom, že je laskavost vlastnost, se kterou se rodíme, vás přesvědčí herec Karel Zima, který neváhal svému známému hudebníku Karlu Vaňkovi darovat ledvinu. A možná i život. Večerem bude provázet Daniela Drtinová.

Účinkující

  • 2023-2024
  • 2024-2025

O inscenaci

Čím více laskavosti rozdáme, tím více jí dostaneme. Nechte se přesvědčit o tom, že laskavost plodí laskavost. Inspirujte se příběhy dobrosrdečných lidí, kteří získali ocenění Laskavec za pomoc seniorům, matkám samoživitelkám, přírodě, sousedům nebo hendikepovaným. Seznamte se s těmi, díky kterým je atmosféra v naší zemi zase o kousek vlídnější.

Organizátorem je Nadace Karla Janečka.
Více o laskavosti a dobrých skutcích.

Foto a video galerie

Sdílet na sociálních sítích

Praktické informace

Kde si koupit vstupenky

Národní divadlo prodává vstupenky až na 6 měsíců dopředu. V současné době je možné zakoupit vstupenky na představení Činohry, Baletu, Opery a Laterny magiky konaná v měsících březen–srpen 2024.

Při koupi online je možné získat e-vstupenku. Papírové vstupenky si můžete vyzvednout v pokladnách Národního divadla.

Co si vzít na sebe?

Divák by měl svým zevnějškem a chováním respektovat společenské zvyklosti při návštěvě divadelního představení.

Parkování u Stavovského divadla

U Stavovského divadla bohužel není možnost parkování, ale využít lze hlídané parkoviště v obchodních domech Kotva (Revoluční 1/655, Praha 1) či Palladium (Na Poříčí 1079/3a, Praha 1).

Občerstvení ve Stavovském divadle

Vyhněte se frontě a rezervujte si občerstvení na přestávku. 
Rezervujte si občerstvení po příchodu do divadla na baru, který vám nejvíce vyhovuje. Objednávka na vás bude čekat s vaší jmenovkou. Platit můžete hotově nebo kartou. 

Nápojový lístek (PDF, 60 kB)