Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).

Foyer, Činohra

Květen 2022

Inventura sezony 2021/22 – nový almanach

Srdečně Vás zveme na křest almanachu 23. května na konci debaty ND Talks, která začíná v 17.30 v horním foyer Nové scény.

Skvělé čtení na léto – inventurní Almanach Činohry ND. Tentokrát již počtvrté – a tentokrát nikoliv s výhledem do budoucna, ale jako velké ohlédnutí. Jaká byla zásadní témata, kterými jsme se v uplynulých sedmi sezonách zabývali? Jak vypadá spolupráce se zahraničím? A co současná česká hra? Tmelem příspěvků je netradičně série debatních večerů ND Talks – v této sezoně s podtitulem Inventura. Otázka po smyslu divadla a jeho všemožných hlubinných struktur se v různých odstínech a s větší či menší naléhavostí propisuje do každého z textů.

Srdečně Vás zveme na křest almanachu 23. května na konci debaty ND Talks, která začíná v 17.30 v horním foyer Nové scény. Debata znovu otevře téma březnové diskuse o prekarizaci české divadelní obce – tentokrát z perspektivy možných řešení.

Almanach bude k dispozici do konce sezony na všech scénách ND zdarma.

Almanach Činohry ND: Inventura

Sdílet na sociálních sítích