Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).
Kráska a zvíře – Anna Fialová, David Prachař (foto: Petr Neubert)Kráska a zvíře – Anna Fialová, David Prachař (foto: Petr Neubert)
Činohra

Vypravěčská dílna pro pedagogy

Kráska a zvíře

Tvůrčí dílna
Pro pedagogy
ND+

Základní informace

Přibližná délka představení

9 hodiny, bez přestávky

Zaujmout žáky a studenty při výuce je leckdy velká výzva. Co na to jít přes příběh?  Technikami storytellingu v sobě budeme hledat radost z vyprávění a ze síly společného naslouchání. Dílna je určena pedagogům a dalším pracovníkům s mládeží.

Vypravěčská dílna pro ty, kteří chtějí vyprávět, sdílet a zaujmout.

Proč nás pořád oslovuje stejný příběh? Proměňuje se nějak v čase? A jak ho můžeme vyprávět dnes? V rámci dílny se zaměříme na to, jak můžeme v roli vypravěče vyprávět klasický příběh Krásky a zvířete a přitom zůstat napojen na přítomnost. Pomocí technik storytellingu budeme společně hledat vaši vlastní verzi příběhu, váš vypravěčský výraz a vyzkoušíte si, jaké to je vyprávět před publikem, protože bez posluchačů vyprávění neexistuje.

Dílnu vede lektorka storytellingu MgA. Jitka Kostelníková.

Cena: 800 Kč (9 hodin dílny a vstupenka na představení)
Termín: pátek 26.5. 17:00-20:00 a sobota 27.5. 10:00-17:00, poté návštěva představení Kráska a zvíře Počet účastníků: min. 10 max. 15 osob

PŘIHLÁSIT SE NA DÍLNU

Více informací poskytuje lektorka Daniela von Vorst, d.vonvorst@narodni-divadlo.cz.

Sdílet na sociálních sítích