Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).

Lenka Hubáčková

Lektorka doprovodných programů

Biografie

Od roku 2017 se v rámci ND+ sekce NÁRODNÍ JINAK věnuje rozvoji a testování nových, dosud nevyzkoušených programů, kterými se Národní divadlo, jako kulturní instituce veřejné služby, otevírá co nejširší veřejnosti.

Je přesvědčená, že neexistují hloupé otázky a důležitým základem lidských vztahů je spolupráce.

Od roku 1993 spolupracuje s organizací Kultur&Spielraum e.V. v Mnichově na různých mezinárodních projektech v kulturně pegadogické oblasti. Od roku 2001 spolupracovala s Koordinačním centrem pro česko-neměcké výměny mládeže v Plzni a Regensburgu Tandem jako skupinová tlumočnice, školitelka a koordinátorka jazykových animátorů. Od roku 2009 spolupracuje se spolkem Pragkontakt v oblasti vzdělávacích programů pro německojazyčné školní skupiny v Praze. Jejím srdečním projektem je však jedinečná "Hra na město", kterou se jí podařilo realizovat pod názvem MINI-PLZEŇ město dětí v rámci Evropského hlavního města kultury Plzeň 2015.