Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).

Foyer, Balet, Opera, Činohra, Laterna magika

Prosinec 2022

Předvánoční podcasty 

Zdá se, že předvánoční shon začíná každý rok dřív a dřív. Taky si říkáte, že se ale určitě nenecháte strhnout vlnou komerčního nátlaku a uděláte si klidný advent? Máme pro vás nápad, jak si adventní rituály zpříjemnit. 

Každou neděli si zapalte svíčku, s vaječným koňakem se zabořte do křesla a pusťte si některý z našich podcastů. Zavřete oči a přeneste se s námi do divadla. A na neumytá okna, kterých si stejně nikdo nevšimne, na chvíli zapomeňte.

Vánoce soubor Baletu každoročně zahajuje tradičním Louskáčkem – i tento vánoční příběh na našem podcastovém kanále najdete. A jaké čtyři adventní novinky vás v prosinci čekají?

V rámci cyklu K jádru věci si poslechněte, jak zapáleně vypráví Kateřina Hanáčková o Jiřím Kyliánovi a večeru složeném hned ze čtyř jeho nadčasových choreografií Kylián – Mosty času.

Vrátíme se také k Prodané nevěstě, kterou rozdivočila režisérka Alice Nellis.

A do svého podmanivě hororového světa nás vtáhne POE Laterny magiky.

V roli se v prosinci představí Magdaléna Borová jako Elisabeth z Pýchy a předsudku. A snad nám odpoví na otázku, jestli se lze zamilovat proti vlastní vůli.  

Sdílet na sociálních sítích