Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).

Foyer

Květen 2022

Představujeme podcasty ND na květen 

Podcastový květen – Magazín, K jádru věci a V roli.

Už je vlastně tradicí, že první pondělí v měsíci vyjde Magazín, v němž se dozvíte, co se právě děje za zdmi Národního divadla. Tentokrát vás mimo jiné vezmeme k přípravám posledních premiér sezony a přiblížíme, na co se to vlastně můžete těšit. 

Další díly podcastů, kterých se v květnu dočkáte, se týkají samých věhlasných titulů. K jádru věci se tentokrát přiblížíme s dramaturgem Ondřejem Hučínem, který pohovoří o opeře Libuše, a o snad nejznámějším příběhu lásky v choreografii Johna Cranka, baletu Romeo a Julie, si budeme povídat s PR Baletu Kateřinou Hanáčkovou

A koho tentokrát uslyšíte V roli? K průzkumu paralel mezi interpretkou a postavou se dostaví Alžběta Poláčková jako Káťa Kabanová.  

Podcasty Národního divadla můžete odebírat na Spotify, Apple podcast a všech podcastových platformách. Poslouchat můžete také přímo na webových stránkách ND. 

Sdílet na sociálních sítích