Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).

Foyer

Únor 2023

Bavme se o divadle!

Chodíte do divadla a máte co říct? Chcete se podělit o svůj názor a zjistit, jak to vidí ostatní? Nebo nesouhlasíte s recenzemi odborných kritiků a chcete vyjádřit svůj pohled, sdílet divácký zážitek? Tak právě vás hledáme! 

Bavme se o divadle! je prostorem pro vaše divácké názory. V průběhu jednoho měsíce se setkáte se zástupcem tvůrčího týmu, absolvujete seminář s divadelním kritikem, navštívíte jedno představení z repertoáru Činohry, Opery, Baletu či Laterny magiky a napíšete svou vlastní diváckou recenzi. Takto vzniklé recenze zveřejníme na webu Národního divadla. Vítáni jsou diváci všech věkových kategorií. 

Zajímá nás, co si o tvorbě v Národním divadle myslí právě ti, pro které dennodenně hrajeme! 

Nejbližší vybrané inscenace pro program Bavme se o divadle! jsou Naši furianti (činohra), Popelka (balet), Švanda dudák (opera). 

Více informací na webu ND v sekci doprovodných programů ND+ a u lektorky Daniely von Vorst, d.vonvorst@narodni-divadlo.cz

Dramaturgyně Činohry Ilona Smejkalová a lektorka ND+ Daniela von Vorst na jedné z akcí ND+ 
Foto: archiv ND+ 

 

Sdílet na sociálních sítích